Friss hír!
Martino mester a legutóbbi nyilatkozatában pozitívan beszélt a sérültek állapotáról, de ami akkor nekem furcsa volt: nem említette Cardozo nevét a sérülése kapcsán.
De most megszólalt ez ügyben. Sajnos…

„Nem tud belerúgni a labdába, ezért nem is edzett" – tudtuk meg a legfrissebb hírek szerint a kapitánytól. A Portugáliában idén bajnoki és gólkirályi címet szerző játékos már két hete nem tud edzeni sem, és állapotában javulás sem mutatkozik.
Nagy érvágás lesz a csapatnak, mert a csatárklasszis remek szezonon van túl, és ha ezt a formát a VB-re is át tudta volna menteni, akkor azzal jelentősen megnőttek volna a reményeink a legvérmesebb álmok valóra váltásához is. Azonban rajta kívül is 5 támadó van a 23-as keretben, akik közül hárman nemzetközileg is elismert játékosok, vagyis véleményem szerint nem kell túlzottan elkeseredni. Ettől függetlenül bizakodjunk benne, hátha valami csoda történne, és Cardozo meggyógyulna – de erre lássuk be, nem sok esély van a VB rajtjáig.

2 komment

Címkék: foci futball világbajnokság paraguay vb2010 martino cardozo

A bejegyzés trackback címe:

https://laalbirroja.blog.hu/api/trackback/id/tr62072904

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pyrogate · http://laalbirroja.blog.hu/ 2010.06.10. 23:30:40

sajnos várható volt, sokat nyilatkoztak arról, hogy feláldozta Cardozo a VB-t a bajnoki címért: a Sporting ellen pl. már sérülten játszott, de a játéka elengedhetetlen volt ahhoz, hogy bajnokok legyenek. Igazi győztes típus :)

nykaroly · http://nykaroly.wordpress.com/ 2010.06.11. 09:12:17

Huh, mindjárt kezdődik... De mielőtt komolyra fordulna a dolog, jót lehet nevetni a csoportellenfelek játékosainak a hülye nevein :))
nykaroly.wordpress.com/2010/06/01/olaszorszag/
süti beállítások módosítása