A legfrissebb FIFA világranglistán a 24. helyre lépett előre Paraguay válogatottja, ami 4 helyezéssel jobb a legutóbbinál (28.).
Jelenleg Norvégia, Szlovénia, Szerbia, Törökország és Ghána válogatottja áll a vörösfehér alakulat mögött, míg akik közvetlenül megelőzik szeretett csapatunkat:  Bosznia-Hercegovina, Ausztrália, Írország, Mexikó, Japán, Svédország.
Hát ez is azt mutatja számomra, hogy ez a lista nem sok mindent mutat meg a valós erőviszonyokról, amit Magyarország 37. helye is bizonyít – holtversenyben Izraellel.
Ami a közvetlen riválisokat illeti, a Copa America győztes Uruguay a 4. helyet foglalja el – Németország mögött és Anglia előtt. Míg Brazília a 6., Argentína a 10., Chile a 13. pozíciót birtokolja. Annyiból sajnos van realitása a dolgoknak, hogy Chile november 15.-én hazai pályán 2-0 arányban múlta felül Paraguayt a soros világbajnoki selejtező-mérkőzésen.

Szólj hozzá!

Címkék: világranglista fifa

A bejegyzés trackback címe:

https://laalbirroja.blog.hu/api/trackback/id/tr423407264

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása