Lányok, csajok, nők! Tudjátok, június 11 és július 11 között 30 napig egy kicsit előtérbe kerül a foci. Ha azt hiszitek, hogy mindez napi 1-2 meccs, azaz maximum 3 óra elfoglaltságot jelent, akkor nagyot tévedtek. A foci VB ugyanis az az esemény, ami reggeltől estig, 24 órában meghatározza egy igazi férfiember életét ebben az egy hónapban. Akármennyire is ki nem állhatod ezt a sportot, mégis muszáj lesz néha-néha engedned, és könnyen megtörténhet hogy esetleg a hímekkel társalognod is kell a témában. Ilyen az ember, arról beszél, ami érdekli :).
És a kérdés mindenképp előkerül: "Kinek szurkolsz?".
A Te válaszod egyértelmű: Paraguay

1) A legtöbb férfinek Dél-Amerikában Brazília v. Argentína a kedvence. Így egészen biztos, hogy ezzel a kérdéssel lehűtöd jó darabig. Akár cukkolhatod is, hiszen Argentínát pl. meg is előzték a selejtezőben. Ráadásul igazi egyéniség maradhatsz úgy, hogy behódolsz a férfiak kedvenc sportjának. Ez ziccer!

2) Persze vannak olyanok is, akik alapból irtóznak a dél-amerikai focitól, mivel az nem igazi játék, tehetségtelen semmirekellők próbálják utánozni az európai ember kedvenc sportját. Nekik készségesen magyarázd el, hogy a csapat elég nagy része pallérozik az európai bajnokságban. Mivel több indokot nem nagyon tud felhozni (mint Messi, Kaká - ezeket a neveket megjegyezheted. Az első argentin a másik brazil és elég jók, persze nem annyira, mint a paraguay-i Istenek), ezzel le is tudtad a kommunikációt, egy ideig nem akar fociról beszélgetni veled:)

3) Ha azonban nem elhidegíteni akarod magadtól a srácokat, akkor is vannak remek érveink: mondd csak azt, hogy a szlovákokkal vannak egy csoportban. Északi szomszédainknak akad itthon pár ellendrukkere, szóval rengeteg hazafinak belopod magad a szívébe. Miután nyertek, lehet közösen is ünnepelni. Nem kell feltétlen utálatnak lennie, elég egy piciny irigység is, lényeg, hogy ne jusson tovább a tót csapat. Paraguay képes rá, hogy megállítsa őket!

4) Ne feledd, nem véletlenül alkalmazzák a vöröst a bikák ellen is. A meccsnézéshez egy kis vörös ruha (a lényeg inkább a kis persze, mint a vörös) szerintem még a focitól is el tudja csábítani a párodat. Ez a csapat pedig fehér és vörös csíkos (mint az árpádsáv:) ). A nemzeti trikolór pedig a vörös-fehér-kék, ha esetleg ilyen zászlót szereznél be, akkor sem kell kidobnod kiesés esetén, hiszen hollandként még egy ideig elfuthat. Maximum, ha címeres, akkor lesz forradalmi 56-os holland zászló (bár valószínűbb, hogy a németalföldi nép zászlóját könnyebb itthon beszerezni, de ki tudja).

5) Ha pedig érdekel maga az ország is, akkor csak hogy tudd, Paraguay az első számú narancsolaj exportőr, amiből illetszerek, samponok, illóolajok készülnek. És emellett nincs tengerpartuk habár olyan közel vannak hozzá mint mi, nincsenek hegyeik, mint nekünk és ők is diktatúrában éltek 40 évig. Szóval ők Dél-Amerika magyarjai kis túlzással. És elvileg sok a papagáj. Mármint szabadon. Nem a parlamentben.

Persze ne feledd, egy igazi Paraguay szurkoló hölgy ilyen ruhákban nyomul.
:)
Ha esetleg követnéd ezt a divatot, szívesen várjuk a képeket is ;)

 

7 komment

Címkék: foci nők futball csajok szurkolók dél amerika paraguay vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://laalbirroja.blog.hu/api/trackback/id/tr452044727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D king 2010.05.31. 16:02:30

Jó cikk, hazafias elemekkel. :)
Remélem sok csaj fogja követni a leírtakat!

babsz 2010.05.31. 19:43:26

hát bocsi, de én továbbra is az angoloknak szurkolok

peetmaster · http://nemdohanyzom.blog.hu 2010.05.31. 20:21:10

jó cikk, csak annyi, hogy a "dél-amerikai", kis d, kis a.
Az ötletek jók, vamos albirrojas!

D king 2010.05.31. 20:51:07

@peetmaster: Javítottam a kis hibát.
Bár lehet hogy pyro fogalomként használta, hisz a dél-amerikai foci külön fogalom. :)

jendal 2010.05.31. 22:24:45

Bekerültek azok közé a csapatok közé, akikkel szimpatizálok. De a "Kinek szurkolsz?" kérdésre Spanyolország a válaszom.
Egyébként tetszenek az írások! :)
süti beállítások módosítása