Martino nyilatkozata

2010.06.10. 20:09 D king

Paraguay szövetségi kapitánya, Gerardo Martino legutóbbi nyilatkozatában elmondta, hogy felülmúlhatatlan támadószekciója hamarosan bizonyíthat majd az F csoport hétfői nyitómeccsén, Olaszország ellen.

„Elég sok választási lehetőséggel rendelkezek a támadóegység összeállításánál.” A Mester Haedo Valdez, Santa Cruz, Cardozo és Barrios nevét emelte ki. Ami nem meglepő, mert a rendelkezésére álló 6 csatár közül ez a 4 játékos ismert igazán hazáján kívül is.

A kapitány az aktuális formára és a csapatot sújtó sérülésekre is kitért:
„Jelenleg kiváló formában vagyunk. Úgy néz ki, Barrios már túl van azon az apró sérülésen, amit a Görögország elleni felkészülési meccsen szerzett. Santa Cruz pedig különleges figyelmet kap, mivel megterhelő mérkőzéseken van túl.”

„Összefoglalva, azt kell mondanom, hogy nagy várakozásokkal tekintek az első meccsünkre. Bármelyik játékosomra számíthatok a rendelkezésre álló 23 közül.” Zárta nyilatkozatát Martino.

A Mester szavait olvasva mi is jobban bizakodhatunk, hisz mint kiderült, az apró sérüléssel bajlódó játékosaink is felépültek, valamint nem csak a szurkolók részéről vannak olyan vélemények, hogy történelmet írhat a csapat.


 

Szólj hozzá!

Címkék: foci futball világbajnokság paraguay vb2010 santa cruz martino barrios cardozo valdez

A bejegyzés trackback címe:

https://laalbirroja.blog.hu/api/trackback/id/tr842072471

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása