Mint azt tudjátok, kezdünk célegyenesbe kerülni. Remélhetőleg még legalább két mérkőzésen szoríthatunk a csapatnak, sőt, ki tudja mi lesz ennek a vége! Mindenesetre az igazi Paraguay szurkoló nem csak az aktuális VB-n szorít majd a csapatért, hanem a VB-k között, vagy éppen a Copa Americán. Egy biztos: a blog nem fog leállni, sőt! Célunk, hogy a dél-afrikai világbajnokság után is beszámoljunk majd a csapatról. Nyilvánvalóan ritkulni fogunk, így könnyen lemaradhattok a hírekről. Létrehoztunk egy Facebook csoportot azonban, így aki jelen van az oldalon, azok értesítést kapnak az új bejegyzésekről, a csapat körüli hírekről. Persze nem kötelező belépni, de megígérhetem, hogy a képek között fel-feltűnnek majd pl. jó csajok is, szóval érdemes! :)

Hogy mi a cél? Szeretnénk Nektek továbbra is eljuttatni a híreket. Úgy vettük észre, vagyunk egy páran - talán a japók elleni győzelem után majd még többen - és szeretnénk, ha az ország iránti szeretetek megmaradna a VB után is. Reklámokat meg felesleges leveleket nem fogtok kapni, nyugi. Képeket viszont töltök oda, tölthettek ti is, szóval egy szó mint száz:

csatlakozz a VAMOS ALBIRROJA - PARAGUAY SZURKOLÓK csoportjához

A japánok ellen pedig előőőőreee!!!

Addig is olvassátok ezt: Problémák a csatársorban

2 komment

Címkék: foci facebook futball világbajnokság paraguay vb2010

A bejegyzés trackback címe:

https://laalbirroja.blog.hu/api/trackback/id/tr312109416

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása